Scherp uw moreel kompas in 2019

Ook in 2019 vinden weer trainingen Integriteit en ethische dilemma’s plaats voor bewindvoerders, mentoren en curatoren.  In Drachten, Breda of Zwolle kunt u terecht voor deze boeiende dag. 


Weet u wat niet- integer gedrag is , maar vindt u het lastiger om te bepalen wat het nu wél is? Wilt u ook met collega’s in gesprek over de ethische dilemma’s uit uw beroepspraktijk? U bent er voor de mensen, maar wat mag u verwachten van uw cliënten? Wat als u een vermoeden heeft van misbruik of u voelt zich onder druk gezet? Hoe ver gaan autonomie en zelfredzaamheid en waar legt u de grens? De gedragscodes geven steun, maar in veel gevallen zult u zelf de knoop moeten doorhakken. Door daarover in dialoog te gaan en uw oordeel met goede argumenten te onderbouwen staat u sterker wanneer u verantwoording moet afleggen.  Tegenover uzelf, de beroepsgroep en de samenleving. 

Op deze  trainingsdag  kunt u in een veilige sfeer hierover nadenken met collega’s. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Deelnemers zijn enthousiast over de opbouw van de dag en de openheid waarmee gesproken wordt. Klik voor meer informatie op deze link

 

 

Top