Coaching

Coaching

Doet u nog wat u wilt en wilt u nog wat u doet?  Of twijfelt u soms en vraagt u zich af of u nog ‘op koers’ ligt, privé en professioneel? Onze coaching is er op gericht om u als authentiek persoon effectief te laten zijn in uw werk en privé. Met zelfkennis als basis. U reflecteert aan de hand van uw eigen concrete levens- en werkervaringen. Uw vraag kan liggen op het gebied van uw effectiviteit als bestuurder of professional, de richting van uw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Het resultaat is nieuwe energie, motivatie en een weloverwogen eigen koers. 

Joke Leenders heeft ruime ervaring met de begeleiding van bestuurders (wethouders) en professionals in het gemeentelijke bestuur en de cultuursector.

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's:

Life- en Loopbaancoaching

Life- en Loopbaancoaching

Life- en Loopbaancoaching is voor iedereen die het gevoel heeft vast te lopen in leven en/of werk. U krijgt de gelegenheid om te onderzoeken wat er werkelijk speelt, wat uw drijfveren zijn, waar u naartoe wilt en hoe u stappen kunt zetten om daar te komen

Coaching voor politieke bestuurders

Coaching voor politieke bestuurders

Bent u een politiek bestuurder en heeft u de behoefte om te reflecteren met iemand die uw wereld kent? Onze coaching helpt om uw idealen nog beter in praktijk te kunnen brengen en u te ontwikkelen in uw functie.

Top